Digital hjälp

Just nu är drop-in tiderna för Digital hjälp i DigidelCenter inställda. Istället hjälper vi till via telefon, mail eller videosamtal.

Digital hjälp - få hjälp med digital vardag, boka en telefontid.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med den digitala vardagen. Vi hjälps åt att hitta lösningen tillsammans genom handledning i lugn takt utifrån din förmåga.

Vi erbjuder:

• Kom igång med bibliotekets e-tjänster - Biblio, PressReader och Cineasterna.
  • Hjälp med din smartphone, surfplatta eller dator.
  • Vägledning i digital vardag.
  • Användning av sociala medier.
  • Källkritik och informationssökning.

Syftet med digital hjälp är att öka möjligheterna för människor att få information och använda digitala tjänster. Digital hjälp erbjuds i mån av tid och personalens kunnande.

Kontakta Säters bibliotek på telefonnummer 0225-55186 under bibliotekets ordinarie öppettider, skicka ett mail till bibliotek@sater.se eller fyll i formuläret här på sidan.

Vi behöver följande uppgifter:

• Namn och kontaktuppgifter
  • Information om vad du behöver hjälp med

Observera att vi behöver hantera dina personuppgifter för att kunna utföra den här tjänsten.

Jag behöver digital hjälp, hör av er till mig!

Personuppgifter och dataskyddsförordningen

den 6 april 2020