Ta det som en man - med Hampus Nessvold

Ta det som en man – hur fan gör man det? Hampus Nessvold tar oss med på en personlig och rolig djupdykning kring mansrollen och hur det är att vara man idag.

Kostnad: Gratisbiljetter
Målgrupp: Guld, Vuxna, Unga 14-18 år

I allt från kärlek, könsroller, sex, våld, vänskap, porr och kroppskomplex delar Hampus med sig av sina erfarenheter. Hur det var att exempelvis bara ha tjejkompisar som kille, vara mobbare och mobbad, kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.

I en personlig och tankeväckande föreläsning där Hampus ifrågasätter dagens samhällsnormer så uppmuntras pojkar och män att ta ansvar och vara en del i kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.

Hampus Nessvold har bland annat varit programledare i program som 22 kvadrat i P3 och är just nu högaktuell som författare till boken Ta det som en man.

Säters bibliotek, 5 december klockan 18.00.

Hämta gratisbiljetter på Säters bibliotek.

Begränsat antal platser.