Sportlov på biblioteken i Säter vecka 9

Vi har laddat upp inför sportlovet med flera aktiviteter som du kan göra hemma eller utomhus. Hämta en pysselpåse på biblioteket och pyssla hemma. Gå vår tipspromenad utomhus och testa vår aktivitetsbingo för hela familjen.

Pysselmaterial, papper i olika färger, sax, klistermärken

Pyssla dina egna brevpapper: pysselpåse att ta med hem

Passa på att skriva extra tjusiga och kreativa brev till dina nära och kära. Pysselpåse med material till kuvert och brevpapper finns att hämta biblioteken i Säter, Gustafs och Stora Skedvi fr.o.m torsdag 25/2. Gäller så länge lagret räcker.

 

Djur och natur i vinterskrud: tipspromenad för hela familjen

Gå bibliotekets tipspromenad i fönstren på barnavdelningen i Säter och Stora SkedviLämna in svaren på biblioteket och tävla om bokvinster. Gör gärna din egen svarslapp och maila dina svar till bibliotek@sater.se. Tipspromenaden sitter uppe 26/2 - 7/3.

 

Aktivitetsbingo för alla åldrar

En aktivitetsbingo med fokus på läsning, skapande och vinterlek. Ingen inlämning och ingen deadline, bara roligt! Bingobricka finns att hämta på biblioteken i Säter, Gustafs och Stora Skedvi fr.o.m. torsdag 25/2, samt postas på våra sociala medier i början av lovet.

 

Håll utkik på sociala medier för tips på roliga lovaktiviteter att göra hemma och digitalt!
Instagram: satersbibliotek, skedvibibblan.
Facebook: Säters bibliotek.Håll ditt besök kort

På biblioteken i Säter så gäller snabba ärenden just nu, tyvärr kan man inte besöka biblioteket som vanligt.

Du behöver göra ditt ärende kort, max 15 min per besök. Vi har en gräns på 8 besökare i lokalen åt gången.

Lämna om möjligt familjen utanför när du kommer in och lånar böcker, sällskapsspel, pussel och hämtar ut sportlovspyssel.