Sommarboken-klubb

Är du 8-12 år? Vill du vara med i en rolig klubb i sommar? Kommer du att läsa någon bok? Var med i vår Sommarboken-klubb!

Bakgrund i olika blå nyanser, en skugga av en person och olika ljus, texten "Sommarboken"

Du får en helt egen Sommarboken-påse som du kan bära dina biblioteksböcker i hela sommaren! Påsen kommer vara fylld med roliga saker som pysselhäfte, bokmärke och boktipstidning. Du får också välja en bokpresent som du får av oss. (Obs! Begränsat antal påsar, 50 stycken.)

 

Du som är med i Sommarboken-klubben kan lämna in boktips till biblioteket hela sommaren. När du kommer till biblioteket kopierar vi framsidan på boken du vill tipsa om och så sätter vi upp tipset på väggen i en BOKORM som byggs på under hela sommaren!

 

Vi kommer att träffas två gånger under sommarlovet för att fika, prata böcker och kanske hitta på något annat kul! Första träffen blir v. 27 och den andra träffen v. 32. Båda träffarna är helt frivilliga och det går bra att vara med i klubben utan att komma på träffarna. Mer information om träffarna får du när du anmäler dig till klubben.

 

Vill du vara med i Sommarboken-klubben? Kom till vårt popup-bibliotek i Säterdalen onsdag 22 juni kl 11-14.30. Då får du också vara med och göra din egen Sommarboken-pin! Här kan du läsa mer om pop up-biblioteket. Det går även bra att komma in till Säters bibliotek och anmäla sig och få sin Sommarboken-påse. Anmälan där öppnar 24 juni.

 

Sommarboken finns på bibliotek i hela Sverige, på olika sätt. Barnens bibliotek har en hemsida där du hittar mer om årets tema "I skuggan av...", massor av boktips och olika sommaruppdrag från författaren Petrus Dahlin. HÄR hittar du till den hemsidan.
Har du frågor? Ring, maila eller kom in till oss på biblioteket!
0225-551 86, bibliotek@sater.se

Bakgrund i olika blå nyanser, en skugga av en person och olika ljus, texten "Sommarboken"

Målgrupp:

Taggar:

den 16 augusti 2022