Säters bibliotek söker timvikarie

Vi söker dig som är serviceinriktad, social och ansvarstagande.

Säters biblioteks logga, text: Vill du jobba med oss?

I arbetet ingår att ge ett välkomnande bemötande till våra besökare och hjälpa till att hitta rätt i bibliotekets utbud. Vi erbjuder en arbetsplats där du är välkommen att vara kreativ och vi ser gärna att du är intresserad av litteratur, digital teknik och skapande.

Säters bibliotek har startat upp ett Fixotek, alla besökares rum för skapande, experimenterande och lärande. Vi arbetar dessutom med uppstarten av ett DigidelCenter, en plats dit människor kan vända sig för att få stöd kring digitala tjänster, komma igång med internet, hittar rätt bland alla appar eller andra frågor i den digitala vardagen.

För dig som tycker om att möta människor och kanske är nyfiken på bibliotekarieyrket så är det här ett gyllene tillfälle att testa på arbetet.

Du talar, läser och skriver svenska flytande, behärskar engelska och det är positivt om du kan fler språk.

Du har mycket god datorvana och ett intresse för digitala tjänster.

Vi söker dig som kan vara bekväm att möta olika frågor kring bibliotekets utbud, komma igång med enklare skapande samt digitala första hjälpen frågor.

Det viktigaste för oss är att du är serviceinriktad och har besökarna i fokus. Ledord på Säters bibliotek är Alla ryms, vilket vi vill ska synas både i arbetsgruppen och i vårt bemötande.

Arbetstider varierar mellan dag/kväll och helger. Du behöver därför vara över 18 år.

Kom in och prata med oss och lämna din ansökan. Eller maila till bibliotek@sater.se.

Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Vid behov

Taggar:

den 16 augusti 2019