Jullov på Säters bibliotek

Ännu ett lov då vi får fortsätta göra lite annorlunda än alla tidigare år. Gå en vända runt kvarteret på våra tipspromenader i de julpyntade fönstren.

Tipspromenad utomhus

I fönstren runt biblioteket sätter vi upp tipspromenader för barn och vuxna. Tipspromenaderna sätts upp på måndag 21/12 och finns uppe hela julen och över nyår. Anteckna svaren i din telefon eller på en lapp och kolla sedan facit här.

Pysselpåse – en julhälsning

Årets jul blir kanske lite annorlunda. Du kan kanske inte hälsa på släktingar som bor längre bort eller fira med de som du brukar fira med.
Men något du kan göra är att skicka en God jul-hälsning!
I den här pysselpåsen finns allt för att göra roliga och unika julkort att skicka eller lägga direkt i någons brevlåda. Även material och tips på hur du kan skicka digitala julkort.

Julpysselpåsen finns att hämta utanför bibliotekets entré före jul. (OBS! först till kvarn gäller)

Vill du inte hämta en påse hittar du våra tips på digitala julkort här.

God jul och Gott nytt år

Önskar personalen på Säters bibliotek