Biblioteken i Säter håller öppet med begränsad service.

Nu lättar restriktionerna upp, men kom ihåg att de allmänna råden om att hålla avstånd och undvika trängsel, tvätta händerna ofta och stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom fortfarande gäller. Använd i första hand bibliotek.sater.se eller kontakta oss per telefon och e-post för omlån, reservationer och utlämning av lån samt utskrifter eller bokning av datortider. Du behöver göra ditt besök så kort som möjligt för att undvika att trängsel uppstår.

Rund röd cirkel med texten Jag gillar dig och det är därför jag håller avstånd. Säters kommun

Från och med 15 juli tas många av Folkhälsomyndighetens restriktioner för att hindra smittspridningen för coronavirussjukdomen covid-19 bort.

Du är välkommen tillbaka till biblioteket "lite mer som vanligt" igen.

Men vi måste alla fortfarande hjälpas åt att följa råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Dalarna för att hålla smittspridningen nere. Än är inte pandemin över och alla har ett personligt ansvar att följa råden.

  • Håll avstånd till andra och undvik trängsel.
  • Tvätta händerna ofta och noggrant eller använd handdesinfektion.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom.
  • Håll dig informerad om särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och regionala föreskrifter.

Biblioteken i Säter håller fortsatt öppet med begränsad service:

  • Du behöver göra ditt besök så kort som möjligt för att undvika att trängsel uppstår. Låna, hämta reservationer och återlämna medier.
  • Du kan boka dator i 30 minuter för viktiga ärenden. Personalen kan ej hjälpa till vid datorerna.
  • Vill du inte komma in på biblioteket? Hör av dig till oss på biblioteket så hjälper vi dig. Vi erbjuder både hemleverans och avhämtning utanför bibliotekets dörrar.

Taggar:

den 20 augusti 2021