Boken kommer hemleverans och avhämtning av böcker

Nu utökar vi och vill nå fler! Du som är 70+ eller i en riskgrupp, hör av dig till oss så hjälper vi dig att få tillgång till läsning.

Biblioteket erbjuder hemleverans och avhämtning till dig 70 + eller i riskgrupp

Under april månad fortsätter vi på biblioteken i Säters kommun vårt arbete med att anpassa oss till alla förändringar som sker just nu på grund av covid -19.

Vi har redan börjat leverera böcker hem till dem som inte kan komma till biblioteket just nu och lämna över bokpåsar utanför bibliotekets dörrar till de som kan ta sig hit, men inte vill komma in.

Vi plockar ihop böcker efter ditt önskemål och lämnar ut i påse utanför bibliotekets entré vid överenskommen dag och tid.

Till dig som behöver hemleverans av böcker plingar vi på och lämnar påsen utanför din vid överenskommen dag och tid.

Kontakta ditt närmaste bibliotek, vi behöver följande uppgifter:

• Namn, adress och telefonnummer
  • Önskemål om böcker/genre

Kolla gärna vår webbplats bibliotek.sater.se för att se vårt bestånd. Observera att vi behöver hantera dina personuppgifter för att kunna utföra den här tjänsten.

Säters bibliotek

0225 55186, från kl. 12 till stängning på vardagar